Opiskelijat

Osallistuvat korkeakoulut 2019:

 

 

 

 

 

 


 

Kilpailuun osallistuvissa korkeakouluissa järjestetään myyntikilpailuun valmentava valinnainen opintojakso. Myyntivalmennuksessa hiotaan opiskelijan myyntitaitoja asiakkaan kohtaamisessa pääsääntöisesti roolipeliharjoituksin.
 
Valmennuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota kilpailun arviointikriteerien mukaisen suorituksen rakentamiseen. Alkuerien ostajaan ja hänen edustamaansa yritykseen liittyvä kuvaus luovutetaan opiskelijoille valmennuksen alussa. Pääyhteistyökumppani perehdyttää opiskelijat kilpailussa myytävään ratkaisuun.

 

      

Jimi Hellstedt

vuoden 2018 voittaja

"En ole hirveän kilpailuhenkinen ihmisenä, mutta lähdin mukaan hakemaan uusia kokemuksia sekä saamaan henkilökohtaista ohjausta vuorovaikutustaitojen kehittämiseen. Best Seller Competition keväässä ei ollut päämääränä vain kilpailupäivä, vaan myös nauttia matkasta, jonka sain kulkea mahtavan tiimin kanssa. Kilpailupäivänä laitoin keskittymisen vain ja ainoastaan omaan tekemiseeni, sillä en muuhun pystynyt vaikuttamaan. Panostin paljon fiiliksen luomiseen ennen suorituksia, koska innostuneelta myyjältä ostetaan helpommin. Kilpailusta jäi voiton lisäksi käteen paljon uusia tuttavuuksia, henkistä kasvua sekä itseluottamusta omaan tekemiseen."

     

Alina Venermo

vuoden 2017 voittaja

"Ennen kisaa en ollut täysin varma, mihin olin ryhtymässä. Kuitenkin kisapäivän aikana löysin itseni oikeasta paikasta. Kilpailuun valmistavat kurssit olivat parasta keväässä ja kisapäivän tunnelma oli unohtumaton! Kaikki tsemppasivat toisiaan, ja päivän aikana oli erinomainen tilaisuus verkostoitua niin kanssakilpailijoiden kuin yritysten edustajien kanssa. Kilpailu antoi lisää itsevarmuutta sekä motivoi kehittymään."

Salla Pantsar

vuoden 2016 voittaja

"Pitkän pähkäilyn jälkeen uskaltauduin yrittämään koulun Best Seller kisajoukkueeseen, ja onneksi uskaltauduin! Kisassa tajusin sen, että sillä miten myy on loppupeleissä suurempi rooli kuin itse myytävällä tuotteella. Lukuisten koulussa tehtyjen harjoitusten jälkeen itse kilpailun myyntitilanne tuntui luonnolliselta. Kisa antoi oivallisen tilaisuuden omien taitojen näyttämiseen eri yrityksen edustajille ja tätä kautta se avasi mahdollisuuksia myös tulevaisuuteen."

Wilma Vilen

vuoden 2015 voittaja

"Best Seller -kisa ja siihen valmistava kurssi olivat parasta ammattikorkeassa.Kurssilla sai tehotreenin myyntipuherunkoon ja täten loistavan pohjan kisaa varten. Itse kisapäivänä pääsi haastamaan itseään ja oppimaansa. Oli hienoa miten yritykset olivat täysillä mukana luomassa todentuntuista myyntitilannetta. Juuri yritysten mukana olo loi hyvät mahdollisuudet verkostoitumiselle ja itsensä markkinoimiselle työelämää ajatellen. Tunnelma kisapäivänä oli huikea, kaikki tsemppasivat ja antoivat vinkkejä toisilleen."

Juho Ojama

Vuoden 2014 voittaja

"Kilpailu oli huikea mahdollisuus brändätä itseään, saada näkyvyyttä työelämässä, kehittyä, näyttää omia taitojaan, laajentaa omaa mukavuusaluettaan ja verkostoitua. Kilpailu vaatii paljon harjoittelua ja epämukavuusalueelle menemistä, mutta kova työ palkitaan."

 

Jaa

 

 

Sales Booster

Mercuri International toimii Best Seller Competitionin Sales Boosterina. He "boostaavat" opiskelijoita kilpailuun erilaisin keinoin kevään 2019 aikana.

Katso, miten voit boostata oman myyntisi vauhtiin:

Myyjä asiakkaan liiketoiminnan kehittäjänä

Sales Booster -video 

Paisteja susille vai neuvottelutaitoja?

Onko myyntiorganisaationne täysi-ikäinen?

Kysy ja kuuntele

Motivaation merkitys ja johtaminen

Vastaväitemenetelmiä -video

 

-

Sosiaalinen media

   

                         

 

 


Kilpailussa 2019 mukana