Yrityskumppanit

Kilpailun tukeminen on upea mahdollisuus mukana oleville yrityksille. Kisan sponsorointi on tuonut kumppaneillemme näkyvyyttä erityisesti korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. Sponsorointi tarjoaa uudenlaisen keinon rakentaa työnantajamielikuvaa sekä omalta osaltaan tukea ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Se on myös erinomainen tapa tutustua tulevaisuuden huippumyyjiin sekä rekrytoida heitä.

Kilpailun avulla saa katsauksen korkeakoulutasoisen myyntikoulutuksen nykytilaan ja varmasti myös ajatuksia oman myyntiorganisaation taitojen kehittämiseen. Kilpailusta on myös muodostunut merkittävä kohtaamispaikka, jossa myynnin parissa toimivat voivat tavata kollegoja, asiakkaita sekä tulevia myyntityön huippuammattilaisia. 

Kilpailu ei olisi mahdollinen ilman uskomattomia yrityskumppaneitamme.

Tänä vuonna olemme saaneet pääsponsoriksi Lime Technologies:in, jonka CRM-järjestelmää kilpailussa myydään kuvitteelliselle ostajalle. Muita sponsoreita ovat Canon, Fonecta, Academic Work, Lindström, Pihla ja Techdata. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, MMA, toimii viestinnällisenä yhteistyökumppaninamme.


Haluaisitko kuulla lisää Best Seller Competitionista? 
Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kilpailun johtaja
pirjo.purovesi@haaga-helia.fi
Puh. 040 488 7078


Vuoden 2020 pääyhteistyökumppanina toimii Lime Technologies.

Lue lisää >>

 

Comments are closed.