Yrityskumppanit

Yrityskumppanit

Myyntikeskustelun käyminen tilanteessa, jossa ammattiostaja, puolentusinaa silmäparia ja videokamera seuraavat on melko tavalla paineistettu – toisaalta niin voi olla myyntitilanteet elävässä elämässäkin, ja juuri tämä tekee Best Seller Competitionista kiehtovan,
– Antti Kansanen, Director, Corporate Sales Finland, Dustin Finland Oy. 

Kilpailun tukeminen on upea mahdollisuus mukana oleville yrityksille. Yrityskumppanit pääsevät seuraamaan sekä tuomaroimaan intensiivistä ja mielenkiintoista kilpailua, jonka avulla yritykset voivat oppia itsekin uutta sekä löytää uusia lahjakkuuksia.

Kisan sponsorointi on tuonut kumppaneillemme näkyvyyttä erityisesti korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. Sponsorointi tarjoaa uudenlaisen keinon rakentaa työnantajamielikuvaa sekä omalta osaltaan tukea ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Se on myös erinomainen tapa tutustua tulevaisuuden huippumyyjiin sekä rekrytoida heitä.

Kilpailun avulla saa katsauksen korkeakoulutasoisen myyntikoulutuksen nykytilaan ja varmasti myös ajatuksia oman myyntiorganisaation taitojen kehittämiseen. Kilpailusta on myös muodostunut merkittävä kohtaamispaikka, jossa myynnin parissa toimivat voivat tavata kollegoja, asiakkaita sekä tulevia myyntityön huippuammattilaisia. 

Kilpailu ei olisi mahdollinen ilman upeita yrityskumppaneitamme

Tänä vuonna olemme saaneet pääsponsoriksi Lime Technologies:in, jonka CRM-järjestelmää kilpailussa myydään kuvitteelliselle ostajalle. Muita sponsoreita ovat Canon, Dustin, Fonecta, Academic Work, Lindström, Pihla, Techdata ja Visma. Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA toimii viestinnällisenä yhteistyökumppaninamme.

Kumppanuudesta kiinnostuneet yritykset voivat ottaa meihin yhteyttä ympäri vuoden – kysy lisää seuraavan kilpailun sponsorointimahdollisuuksista! 

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kilpailun johtaja Pirjo Purovesi
pirjo.purovesi@haaga-helia.fi
Puh. 040 488 7078

Comments are closed.