Yrityskumppanit

Yhteistyökumppanimme

Best Seller Competitionin on aina mahdollistanut joukko suomalaisen myyntityön arvostuksen kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä. Tänä vuonna kilpailun pääsponsorina on Fonecta

Kilpailun aikana osallistujien myyntitaitoja mitataan kilpailutilanteessa, jossa Fonectan myyjänä toimivalla opiskelijalla on 20 minuuttia aikaa vakuuttaa ostaja.

Kilpailun tukeminen on upea mahdollisuus mukana oleville yrityksille

Kumppanit pääsevät seuraamaan sekä tuomaroimaan intensiivistä ja mielenkiintoista kilpailua, jonka avulla yritykset voivat oppia itsekin uutta sekä löytää uusia lahjakkuuksia.

Kisan sponsorointi on tuonut kumppaneillemme näkyvyyttä erityisesti korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. Sponsorointi tarjoaa uudenlaisen keinon rakentaa työnantajamielikuvaa sekä omalta osaltaan tukea ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Se on myös erinomainen tapa tutustua tulevaisuuden huippumyyjiin sekä rekrytoida heitä.

Kilpailun avulla saa katsauksen korkeakoulutasoisen myyntikoulutuksen nykytilaan ja varmasti myös ajatuksia oman myyntiorganisaation taitojen kehittämiseen. Kilpailusta on myös muodostunut merkittävä kohtaamispaikka, jossa myynnin parissa toimivat voivat tavata kollegoja, asiakkaita sekä tulevia myyntityön huippuammattilaisia.

Vuoden 2024 yhteistyökumppanit

Comments are closed.