Yrityskumppanit

Yhteistyökumppanimme

Yrityskumppanimme 2021

Myyntikeskustelun käyminen tilanteessa, jossa ammattiostaja, puolentusinaa silmäparia ja videokamera seuraavat on melko tavalla paineistettu – toisaalta niin voi olla myyntitilanteet elävässä elämässäkin, ja juuri tämä tekee Best Seller Competitionista kiehtovan,
– Antti Kansanen, Director, Corporate Sales Finland, Dustin Finland Oy. 

Kilpailun tukeminen on upea mahdollisuus mukana oleville yrityksille. Kumppanit pääsevät seuraamaan sekä tuomaroimaan intensiivistä ja mielenkiintoista kilpailua, jonka avulla yritykset voivat oppia itsekin uutta sekä löytää uusia lahjakkuuksia.

Kisan sponsorointi on tuonut kumppaneillemme näkyvyyttä erityisesti korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. Sponsorointi tarjoaa uudenlaisen keinon rakentaa työnantajamielikuvaa sekä omalta osaltaan tukea ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Se on myös erinomainen tapa tutustua tulevaisuuden huippumyyjiin sekä rekrytoida heitä.

Kilpailun avulla saa katsauksen korkeakoulutasoisen myyntikoulutuksen nykytilaan ja varmasti myös ajatuksia oman myyntiorganisaation taitojen kehittämiseen. Kilpailusta on myös muodostunut merkittävä kohtaamispaikka, jossa myynnin parissa toimivat voivat tavata kollegoja, asiakkaita sekä tulevia myyntityön huippuammattilaisia. 

Vuoden 2023 yhteistyökumppanit

Julkaisemme tiedon yhteistyökumppaneistamme tammikuussa 2023. Jos olet kiinnostunut tulemaan kumppaniksi, ota yhteyttä

Comments are closed.