Yrityskumppanit

Yrityskumppanit

Myyntikeskustelun käyminen tilanteessa, jossa ammattiostaja, puolentusinaa silmäparia ja videokamera seuraavat on melko tavalla paineistettu – toisaalta niin voi olla myyntitilanteet elävässä elämässäkin, ja juuri tämä tekee Best Seller Competitionista kiehtovan,
– Antti Kansanen, Director, Corporate Sales Finland, Dustin Finland Oy. 

Kilpailun tukeminen on upea mahdollisuus mukana oleville yrityksille. Yrityskumppanit pääsevät seuraamaan sekä tuomaroimaan intensiivistä ja mielenkiintoista kilpailua, jonka avulla yritykset voivat oppia itsekin uutta sekä löytää uusia lahjakkuuksia.

Kisan sponsorointi on tuonut kumppaneillemme näkyvyyttä erityisesti korkeakouluopiskelijoiden keskuudessa. Sponsorointi tarjoaa uudenlaisen keinon rakentaa työnantajamielikuvaa sekä omalta osaltaan tukea ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehitystä. Se on myös erinomainen tapa tutustua tulevaisuuden huippumyyjiin sekä rekrytoida heitä.

Kilpailun avulla saa katsauksen korkeakoulutasoisen myyntikoulutuksen nykytilaan ja varmasti myös ajatuksia oman myyntiorganisaation taitojen kehittämiseen. Kilpailusta on myös muodostunut merkittävä kohtaamispaikka, jossa myynnin parissa toimivat voivat tavata kollegoja, asiakkaita sekä tulevia myyntityön huippuammattilaisia. 

Vuoden 2022 yrityskumppanit

Tänä vuonna Best Seller Competition kilpailussa yrityskumppaneina ovat mukana Varsinais-Suomen SPR, Greenstep Oy, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset – MMA, Canon Oy, Fonecta Oyj ja Wärtsilä Oyj.

Haluatko kuulla lisää?

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kilpailun johtaja Sanna Vauranoja
sanna.vauranoja@turkuamk.fi
Puh. 050 3066 129

Comments are closed.