Opiskelijoille

Opiskelijoille

Kilpailu on opiskelijoille täysin uniikki keino testata ja kehittää omaa osaamistaan. Se valmentaa korkeakouluopiskelijan alan halutuksi moniosaajaksi – huippumyyjäksi, joka vastaa tulevaisuuden tarpeisiin. Kilpailuvalmennus auttaa monia opiskelijoita kehittymään urallaan ja kilpailuun osallistuvat opiskelijat pääsevät verkostoitumaan sponsoriyritysten edustajien sekä toisten kilpailijoiden kanssa. 

Kilpailuun osallistuvissa korkeakouluissa järjestetään myyntikilpailuun valmentava opintojakso. Myyntivalmennuksessa hiotaan opiskelijoiden myyntitaitoja pääsääntöisesti roolipeliharjoituksin. Valmennuksessa kiinnitetään erityisesti huomiota kilpailun arviointikriteerien mukaisen suorituksen rakentamiseen. Alkuerien ostajaan ja hänen edustamaansa yritykseen liittyvä kuvaus luovutetaan opiskelijoille valmennuksen alussa. Pääyhteistyökumppani perehdyttää opiskelijat kilpailussa myytävään ratkaisuun. 

Viisi korkeakoulua osallistui valmennukseen vuonna 2022. Jokainen hyötyy myyntiosaamisesta, joten valmennuskurssi sopii hyvin monipuolisesti eri alojen opiskelijoille. 

Julkaisemme kevään 2023 kilpailuun osallistuvat korkeakoulut tammikuussa. 

Tutustu tarinoihin kilpailusta

Kisan intensiivinen valmennuskurssi antoi konkreettisen pohjan myyntitapaamisten läpivientiin huomioiden jokaisen osa-alueen ennakkotyöstä lähtien aina viimeiseen kädenpuristukseen saakka. Treenasimme jopa kättelyä, jotta osaa käyttää sopivasti voimaa, katsoa silmiin ja jättää parhaan mahdollisen ensivaikutelman! Ammatillisen kehittymisen lisäksi valmennuksen myötä sain myös uusia ystäviä, joihin tutustuin viikoittaisissa tapaamisissamme treenatessamme casea. Tämä ajanjakso on yhä lämmin muisto mielessäni – olimme tiimi!”
Palvelumuotoilua opiskellut Silva Virtanen kokee kilpailun olleen tosi hauska kokemus. Best Seller Competitionin kaltaista myyntitilannetta olisi todella vaikea kehittää itse. Kilpailuun harjoitteleminen, uusien asioiden oppinen ja mentorointi koko kilpailumatkan ajan ovat olleet arvokkaita hetkiä. Myyntityötä Silva pitää kantavana asiana, jota kannattaa harjoitella työstä ja koulutusalasta riippumatta. Hän on tyytyväinen osallistumisestaan kilpailuun ja kannustaa kaikkia lähtemään mukaan kokeilemaan uutta! 
Lue lisää: Best Seller Competition on antoisa kokemus koulutussuunnasta riippumatta
Best Seller -kisassa menestymisessä kilpailuhenkisyydellä ja asenteellani oli oman näkemykseni mukaan kaikkein suurin merkitys. Vahva tahtotilana oli suoriutua kisasta niin, että itse on tyytyväinen ja joku muukin samalla voisi innostua minusta persoonana. Kiitettävästi useampikin yritys lähestyi minua kisan myötä ja pääsin vahvistamaan Canon Helsingin suoramyyntiyksikköä Account Managerina. Ihan huippujuttu!
Lue lisää: Asiakaspalvelun parista Account Manageriksi Canonille

Voittajat

Eetu Manninen

Eetu Manninen

2022 voittaja

Aurora Korjus

2021 voittaja

Roope Rytkönen

Roope Rytkönen

2019 voittaja

Jimi Hellstedt

Jimi Hellstedt

2018 voittaja

Alina Venermo

Alina Venermo

2017 voittaja

Salla Pantsar

Salla Pantsar

2016 voittaja

Comments are closed.