Q&A

Q & A - yleisimmät kysymykset ja vastaukset

Q: Tullaanko järjestämään tuotekoulutus

A: Kyllä tullaan, itse asiassa kaksikin. Alkuerän tuotekoulutus on 22.3.2024 klo 14.00-14.45 ja välierän tuotekoulutus on 5.4.2024 klo 15.00-16.00 Teams ympäristössä.

Q: Monta kilpailijaa voimme lähettää?

A: Kuten säännöt sanoo, jokainen osallistuvasta kuudesta korkeakoulusta voi lähettää neljä (4) kilpailijaa. Jos osallistuvasta korkeakoulusta on vähemmän kuin 4 kilpailijaa, saa Turku tai Haaga-Helia AMK täyttää ne.

Q: Tuleeko kilpailijoiden lähettää oma CV määräaikaan 3.4.2024 klo 18.00 mennessä?

Kyllä. Jokaisen kilpailuun osallistuvan tulee lähettää suomenkielinen CV kilpailujohtaja Timo Holopaiselle osoitteeseen timo.holopainen(at)turkuamk.fi 3.4.2024 klo 18.00 mennessä.

Casesta lainaus ”Samaisessa viestissä on myös pyyntö lähettää oma CV:si osoitteeseen timo.holopainen@turkuamk.fi. Kuulostaa lupaavalta ja päätätkin lähettää hiotun CV:si Holopaiselle annettuun määräaikaan 3.4.2024 klo 18.00 mennessä.”

Q: Tuleeko kilpailijoiden hyväksyä säännöt?

Kyllä. Säännöt tulee olla hyväksyttynä ennen alkuerän kilpailua. Yksi tapa on lähettää hyväksytyt ja allekirjoitetut säännöt kilpailun johtajalle samassa sähköpostissa kuin CV.

Q: Voiko opiskelija toimia kilpailutilanteessa fiktiivisenä hahmona vai pitääkö toimia omana itsenään?

A: Opiskelijat toimivat omina itsenään hyödyntäen omia vahvuuksiaan.

Q: “Account Manager työskentelee ja vastaa asiakkuuksista asiakaspodissa yhdessä mm. kartoittajan, asiantuntijan sekä asiakastuen kanssa.” Viitataanko tässä siis Fonectan tuottamiin markkinointipodcasteihin?

A: EI viitata, asiakaspodi on asiakkaiden ympärille rakennettu Fonectan tiimi, joka koostuu asiakasrajapinnan eri ammattilaisista.

Q: Osallistuuko kaikki kilpailijat sekä alku- että välierään?

A: Kyllä. Kaikki kilpailijat kilpailevat alkuerässsä online 4.4. ja välierässä 11.4. onsite.

Q: Milloin saamme semifinaalin casen?

A: Best Seller välierän casen ja arvioinnin julkaisu on 4.4. klo 12.30 TEAMS-ympäristössä. Se myös lähetetään sähköpostitse kaikille kilpailijoille ja valmentajille.

Q: Vaikuttaako alkuerän tulokset arviointiin?

Kyllä. Alkuerän tulokset lasketaan 20 % painotuksella välierän tuloksiin. Yhteistulosten perusteella valikoituu neljä (4) finalistia, yksi per välierän kilpailuhuone.

Comments are closed.