Vuoden 2022 voittaja: Eetu Manninen

Vuoden 2022 Best Seller Competition kilpailun voittaja on Eetu Manninen Haaga-Heliasta. Haastattelimme tuoretta voittajaa, ja kysyimme häneltä fiiliksiä kilpailusta sekä vinkkejä tuleville kilpailijoille:

Miltä tuntui voittaa Best Seller Competition 2022?

Kisan voitto tuntui tottakai ihan mahtavalta. Kisa oli loistava tilaisuus päästä siirtämään osaamista teorian tasolta käytäntöön ja kokemaan autenttinen myyntitilanne!

Miten valmistauduit kilpailuun?

Valmistauduimme BSC-kilpailuun Haaga-Helian poppoon kanssa yhdessä. Lähdimme vahvasti lähestymään valmistautumista roolipelien kautta. Jokainen pääsi toimimaan niin myyjänä, ostajana kuin myös arvioijana. Mielestäni tämä oli oiva tapa saada kaikki näkökulmat selviksi meille. Kiitos siis Haaga-Helia!

Millainen tausta sinulla on?

Taustaani kuuluu noin kolmen vuoden pätkä etämyyntitöitä B2B-puolella, sekä myös golfopettajan hommia. Livekohtaaminen oli uusi asia, josta nautin suuresti!

Mitä seuraavaksi?

Valmistautuminen on jo aloitettu seuraavaan myynnin kilpailuun, kun edessä on European Sales Competition (ESC) Alankomaissa toukokuun puolessa välissä. Samalla palataan arkeen ja pyritään suorittamaan koulu huolellisesti läpi. Toivottavasti joku päivä yrittäjyys olisi tosiasia omalla kohdalla.

Mitä sait kilpailusta?

Sain kilpailusta paljon irti. Uusia tuttavuuksia, verkostoitumista, oppia sekä uusi näkemyksiä myynnistä. Oli todella antoisa reissu ja varmasti lähtisin uudestaan mukaan!

Mitä vinkkejä antaisit tuleville kilpailijoille?

Tuleville kilpailijoille vinkkinä on ehdottomasti omien vahvuuksien käyttö. Tuo esille omaa persoonaa ja vahvimpia osa-alueita, jotta pääsee osoittamaan omaa osaamistaan parhaiten!

Comments are closed.