Työhyvinvointia parhaimmillaan: Dustin Wellness Group

Aamu-ulkoilua Dustinilla

Kun töissä voidaan hyvin, maanantait eivät tunnu yhtään rankemmilta kuin perjantait. Työhyvinvointiin panostaminen on sekä yrityksen että työntekijän etu ja nykypäivänä monet yritykset kertovatkin panostavansa työhyvinvointiin monipuolisesti eri keinoilla. Toimenpiteet työntekijöiden hyvinvoinnin edistämiseksi saattavat kuitenkin jäädä kiireessä muiden työtehtävien alle. Dustinilla tätä ongelmaa ei ole, sillä työnhyvinvoinnin edistämiseksi yrityksessä on perustettu Dustin Wellness Group.

Dustin Wellness Group on vapaaehtoisten työntekijöiden ylläpitämä työryhmä, joka suunnittelee mukavia, mieltä piristäviä aktiviteetteja koko henkilökunnalle. Konsepti lanseerattiin Suomessa tänä vuonna, mutta kansainvälisellä tasolla Dustin Wellness Group -työryhmillä on jo pitkät perinteet.

Tulee olo, että työnantaja välittää työntekijöiden hyvinvoinnista entistä enemmän, ja se on myös nykypäivää, kuvailee Erika Puurtinen Accounts Payable Assistant ja Facility Coordinator Dustinilta.

Aktiviteettien lisäksi Dustin tarjoaa aikaa niiden toteuttamiseen

Työhyvinvointi on Dustinilla todella korkea prioriteetti. Meillä on mahdollista harrastaa kivoja asioita myös työajalla, mikä on aivan loistava mahdollisuus. Me uskomme, että mieltä piristävät aktiviteetit lisäävät ihmisten energiaa ja työtehoa – työajan varaaminen hyvinvointia edistävään tekemiseen onkin molempien osapuolien etu, kertoo Corporate Sales Director Antti Kansanen Dustinilta.

Työt ja perhe vievät usein ison siivun vuorokauden tunneista. Esimerkiksi kulttuuri- ja liikuntaseteleiden käyttöä sekä jumppatunnille menemistä saatetaan lykätä kiireen takia aina vain uudestaan. Varsinkin silloin, jos työmatkoihin kuluu reilusti aikaa, vapaa-aika jää arkena vähälle. On upeaa nähdä, että Dustinilla on otettu myös ajan tarve huomioon työhyvinvointitoimenpiteitä tehdessä, jolloin myös työajalla voidaan harrastaa yhdessä.

Esimerkiksi torstaisin halukkaat voivat osallistua henkilökunnan yhteiseen aamulenkkiin, jonka jokainen voi suorittaa haluamaansa tahtiin. Aamu alkaa erinomaisesti ja virkeänä kävely- tai juoksulenkin ansiosta!Pieni reippailu yhdessä työkavereiden kanssa tuo positiivista energiaa työpäivään! 
Lauri Koivula, Account Manager

Dustin Wellness -aamu-ulkoilua

Työajan ulkopuolella tapahtuvat aktiviteetit on vähän vaikea järjestää sopimaan arjen aikatauluihin, mutta aamulenkit työajalla on ihan mahtava juttu! Antaa lisävirtaa päivään.

Mari Katavisto, Accounts Payable Assistant ja Payroll & HR Administor

Aamu-ulkoilu

Tekemistä jokaiseen makuun

Jos aamu-ulkoilu ei tunnu omalta jutulta, Dustinilla järjestetään säännöllisesti myös muita aktiviteetteja.  Työntekijät ovat esimerkiksi päässeet virkistäytymään avantouinnille sekä laskettelemaan Vihtiin.

Dustin Wellness SKI
Ihanaa, että Vihdissä on vielä talvi ja lunta – vaikkei Espoosta katsottuna uskoisikaan. Työpäivän päätteeksi on kiva päästä lumelle tuulettumaan! Piristää todella!
Antti Kansanen, Corporate Sales Director
Dustinilaiset laskettelemassa
On hienoa, että työnantaja mahdollistaa työtekijöille liikuntaa työaikana. Suurin voittaja on meidän aivot. Herkempi hymy, keskittyneempi mieli, luovempi ajattelu. Kaikkea sitä mitä tietotyöläinen tarvitsee!
Kai Kuivalainen, Apple Business Manager

Minusta on kiva tehdä työkavereiden kanssa muutakin kuin työasioita. Pääsee pois näistä työrooleista, kun lähtee ulos liikkumaan. Tuo sellaista tiimihenkeä ja pääsee ehkä kokeilemaan uusia lajeja. Tässä saa samalla kaverin johonkin harrastukseen, jos omassa kaveripiirissä ei ole ketään, joka lähtisi jonnekin… sanotaan nyt vaikka avantoon. Dustinilla ryhmäpaine kyllä saa lähtemään mukaan – positiivisessa mielessä!
Terttu Pirhonen, Customer Operations Specialist

Myös muuta yhteisöllistä tekemistä


Vaikka urheileminen lisää energiaa ja piristää päivää, yhteisölliseen tekemiseen pääsee mukaan muutenkin kuin urheilemalla. 


Dustinilla järjestetään säännöllisesti muun muassa virkistyspäiviä sekä erilaista, yhteishenkeä nostattavaa tekemistä, kuten esimerkiksi Ugly Christmas Shirt -päivä tai Pink Friday.

Ugly Christmas Shirt -day

Haluaisitko sinä liittyä tähän iloiseen työyhteisöön?

Dustinlaiset
Dustin Kick-off

Comments are closed.