Kasvuyritys menestyy myynnillä ja myyjillä

Academic Work on innokas ja energinen myyntiorganisaatio, joka tarjoaa työpaikan lukuisille uransa alkuvaiheessa oleville nuorille ammattilaisille. Visiomme on olla johtava nuorten ammattilaisten rekrytoija ja asiakkaamme ensimmäinen valinta kaikilla markkina-alueilla, joilla toimimme. Tätä tehtävää toteuttamaan etsimme jälleen lukuisia Account Managereita, jotka haluavat tehdä tulosta ja kuulua AW:n energiseen tiimiin.

Millaista myyntityö on meillä?

”Nälkäistä, nopeaa, kunnianhimoista ja hauskaa! Vaatii paljon ja ottaa aikaa ja kärsivällisyyttä varsinkin alussa, mutta myös äärimmäisen palkitsevaa, kun vaan jaksaa painaa sinnikkäästi. Mistään muualta en ole saanut samanlaisia onnistumisen kokemuksia.”
– Iris Vehviläinen.

Iris, Account Manager
Iris on nuori ammattilainen, joka toimi ennen LinkedIn:lle Irlantiin siirtymistään Academic Workin Account Managerina. Iris sijoittui Best Seller -kilpailussa sijalle kaksi vuonna 2010.

Millainen myyjä menestyy?

Menestyvät myyjämme ovat taitavia ratkaisukeskeisiä myyjiä, jotka löytävät asiakkaan piilevätkin henkilöstö- ja osaamistarpeet ja toimivat asiakkaan strategisena tukena henkilöstösuunnittelussa. Tälle tekemisen tasolle kasvetaan oman aktiivisen tekemisen ja kokemusten myötä.

Miten johdan itseäni myyntityössä?

Myyjämme eivät liikoja murehdi päivän aikana tulleita takaiskuja, sillä menestyksekäs myyntityö vaatii halua voittaa ja kykyä kääntää haasteet mahdollisuuksiksi ja oppimiseksi. Myyntitiimimme onkin muodostunut persoonista, jotka ovat itsenäisiä, osaavia ja eteenpäin pyrkiviä. Heitä yhdistää kolme asiaa: voimakas kilpailuvietti, aito kiinnostus ihmisiin ja halu ratkoa asiakkaan ongelmia.

Account Managerimme ovat myös taitavia itsensä johtajia: he buukkaavat tapaamisia, käyvät myyntipalavereissa ja ovat vastuussa asiakkuuksiensa kehittämisestä yhdessä rekrytointipäällikön kanssa. Tavoitteenamme on aina 110% tyytyväiset asiakkaat. Teemme töitä tämän tavoitteen eteen määrätietoisesti, mutta emme otsa rutussa.

”Myynti AW:lla on mahtava tilaisuus kunnianhimoiselle ja menestyksennälkäiselle henkilölle päästä tekemään yhteistyötä Suomen yritysjohtajien kanssa. Työ on haastavaa mutta palkitsevaa. Myynnissä ei voi olla ikinä valmis, joten pitää olla halukas jatkuvasti kehittämään itseään. We work hard and we play hard.”
Jukka Pulkkinen

Jukka Pulkkinen toimi aiemmin Account Managerina ja nykyisin hän vastaa Suomen myynistä. Julkka johtaa kymmenpäistä Account Manager –joukkiota ja heidän tiimiesimiehinään.

Palkitsemme kunniahimosta ja onnistumisista

Lahjakkaat myyjät, joilla on oikea asenne ja jotka viihtyvät asiakasrajapinnassa, ovat ratkaisevassa roolissa kasvumme tekemisessä. Mottomme kuuluukin: “We Reward Ambition”. Tulokset eivät jää huomaamatta, vaan päinvastoin. Julkista tunnustusta jaellaan viikoittaisissa koko porukan palavereissa, minkä lisäksi huippusuoriutuvat palkitaan erikseen vuotemme fiineimmissä juhlissa, Awardseissa.

Palkitsemisjärjestelmän lisäksi tarjolla on vakavasti otettavan leikkimielisiä kilpailuja ja kisoja, jotka ruokkivat tiimimme kilpailuviettiä. Me uskomme, että asenne ratkaisee ja taidot voidaan opettaa. Jos sinulla on vahva halu menestyä ja tekemisen nälkä, me voimme tarjota sinulle arvokasta myynnin kokemusta ja koulutusta sekä kansainväliset urakehitysmahdollisuudet.

Tunnistitko itsesi? Kolahtivatko kommentit? Hae töihin.

Kuvaaja: Mikko Käkelä

Haku on nyt auki. Jätä hakemuksesi heti >>

Comments are closed.