Canon on vuoden 2017 Best Seller Competition -pääyhteistyökumppani

Tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisujen edelläkävijä Canon on Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppani.

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, jolla on tutkimus- ja tuotekehityskeskuksia sekä tuotantolaitoksia kaikissa maanosissa. Voimakas panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Canonista edelläkävijän tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuissa yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuissa kuluttajille.

Best Seller Competitionin kilpailutuotteena on ensisijaisesti PK-asiakkaille suunnattu Canon Easy palvelupaketti Office laitteille, jossa yhdellä sopimusmallilla laitteistot ja palvelut ovat hinnoiteltu kiinteälle kuukausihinnalle.

”Canon Easy on yksinkertainen malli, joka tuottaa lisäarvoa käyttäjälleen”, kertoo Simo Pöllänen, Canonin aluejohtaja. ”Canon Easy -palvelu sisältää kiinteällä kuukausihinnalla laitteen, määritellyt lisälaitteet sekä rajattoman* määrän värillisiä tai mustavalkoisia kopioita, tulosteita ja skannauksia. Canon Easyn helppous yhdistettynä käytettävyyden, rajattomien värien ja tehokkuuden kasvun kanssa luo ennustettavuutta ja varmuutta”, Pöllänen jatkaa.

Best Seller Competition on kansallinen korkeakouluopiskelijoiden myyntikilpailu, jonka järjestää Turun AMK ja Haaga-Helia AMK. Kilpailun tavoitteena on ammattimaisen myyntityön arvostuksen lisääminen sekä myyntiosaamisen kehittäminen.

”Koemme, että uuden Canon Easy -palvelun sopivuus Best Seller Competitionin tuotteeksi on erittäin hyvä, sillä tällä tavoin näemme kilpailussa erilaisia myynnillisiä lähestymisiä arvon myymisessä”, Best Seller Competitionin kilpailunjohtaja Katri Salonen sanoo.

Lisätietoa

                                              

Canon Oy sekä Canon Easy

Simo Pöllänen, Canon Oy

simo.pollanen@canon.fi tai +358 440439669

Best Seller Competition

Katri Salonen, Turun AMK

katri.salonen@turkuamk.fi tai +358 505985678

Comments are closed.