Innostus, työkaverit ja osaaminen yhdistävät Accountorilaisia

Edellisessä Best Seller Competitionin blogikirjoituksessamme kerroimme Lähteenmäen Henristä ja miten Henri päätyi Best Seller Competitionin kautta osaksi Accountor Enterprise Solutionin tiimiä. Lue Henrin tarina tästä. Tässä blogissa kerromme kolmesta myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevistä Accountor Enterprise Solutionin ja Accountor ICT:n tiimiläisestä. Lue seuraavassa Leosta, Jarkosta ja Noorasta.

Teknologian aallonharjalla surffaileva Leo Merikallio

Leo työskentelee product leadinä Accountor Enterprise Solutionin pre sales teamissa. Leo esittelee asiakkaille Accountor Enterprise Solutionin tarjoamien ratkaisujen uusia mahdollisuuksia. Leo pyrkii löytämään asiakkaiden tarpeisiin toimivimmat käytännöt ja niitä tukevat uudet mallit. Juuri nyt Leo tekee töitä AI pohjaisten uusien puolivalmiiden sovellusten sekä tekoälyä hyödyntävän raportoinnin parissa. Ennen nykyistä rooliaan Leo työskenteli useita vuosia ohjelmistosuunnittelijana VoIP- teknologian ja IVR – sovellusten alueella. Leo kertoo työskennelleensä aina asiantuntijayhteisössä ja toteaa olleensa onnekas saadessaan oppia alan parhailta pitkin työuraansa.

Accountor Enteprise Solutionilla Leo arvostaa dynaamista ja sparraavaa ilmapiiriä ja ihmisiä. Accountorin laajasta osaajapotentiaalista kumpuaa virkistäviä kahvitaukokeskusteluja, joita voi hyödyntää omassa työssä. Leo arvostaa työssään vapautta, vastuuta, asiakaskohtaamisia, työkavereita ja teknologian aallonharjalla surffailua. Uusien asioiden kanssa työskentelevän Leon on helppo innostua työssään joka päivä ja kertookin, että töissä on mahtavaa. Toki dynaamisessa ympäristössä työmäärä on myös vastaavasti iso ja Leo toteaakin, että kahden kuukauden kesäloma olisi kiva. Kesäloma, jolloin voi keskittyä soittelemaan kitaraa, maistella kahveja ja viinejä ja haastaa ystävät lautapeleihin. Ja ajella moottoripyörällä. 

Tämän hetken teknologiatrendit arkipäiväistyvät nopeasti ja ovat itsestään selvä osa käyttämiämme palveluja muutaman vuoden kuluttua. Leon visiossa Accountor on teknologian suunnannäyttäjä tuo Leon ja muiden accountorilaisten asiantuntijoiden voimin markkinoille uusia leuat loksauttavia teknologiaratkaisuja.

Accountor ICT:n myynnin luottopeluri Jarkko Särkimäki

Jarkko työskentelee Key Account Managerina Accountor ICT:llä ja toimii isojen asiakkaiden asiakasvastuullisena myyjänä. Jarkko on työskennellyt Accountor ICT:llä ja sitä edeltäneella PCP Partnersilla pitkään ja kasvanut myynnin luottotehtäviin vuosien saatossa. Jarkko aloitti PCP Partnersilla uusasiakashankinnassa ja teki myyntityötä nimetyille asiakkaille. ”Olen ollut mukana kehittämässä asiakkuuksien ICT-palveluita sekä rakentanut yhteistyötä myös uusien asiakkuuksien kanssa”, kertoo Jarkko omasta työstään.

Ennen Accountor ICT:tä, Jarkko työskenteli Microsoft Suomella myyntitehtävissä kumppanirajapinnassa. Vastuualueisiin kuului Microsoft-kumppanuuksien vahvistaminen ja pilvipalveluliiketoiminnan käynnistäminen nimetyissä kumppanuuksissa. Työskennellessään Microsoft Suomella Jarkko toimi kumppaniyhteyshenkilönä PCP Partnersille. PCP:n ketterä organisaatio, työkulttuuri sekä innostunut tekemisen meininki kiinnittivät Jarkon huomion. Jarkkoa houkutteli mahdollisuudet vaikuttaa työn ja asiakkaiden hoitomallien sisältöihin. Myös vahva osaaminen ja vapaat kädet työn toteuttamiseen vakuuttivat.

Jarkko nauttii työssään asiakkaiden luotettuna kumppanina toimimisesta ja Accountorin asiantuntijoiden osaamisen hyödyntämisestä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisessä. Jarkko pitää erityisen paljon myyntitehtävän ihmisläheisyydestä. Ja kertoo luottamuksen rakentamisen toisaalta haastavuudesta ja samalla palkitsevuudesta. Jarkko kertoo oppineensa ymmärtämään asiakkaiden päätöksentekoon vaikuttavia asioita. Ja toteaa, että hyvän myyjän tulee olla pitkäjänteinen ja joustava, koska nykyisin päätöksenteko kestää ja asioiden valmisteluun tehdään paljon etukäteistä työtä.

Jarkon vapaa-aika kuluu nykyisin suurelta osin perheen parissa, 6 kuukautinen pikkupoika pitää aktiivisena. Liikenevällä ajalla Jarkko on musiikin intohimoinen harrastaja. Kesällä aikaa jää joskus myös maantiepyöräilylle.

Markkinoinnin luovuuden ja datan yhdistäjä Noora Jefimoff

Noora työskentelee Accountor Enterprise Solutionin ja Accountor ICT:n markkinoinnissa vastaten markkinoinnin kehityksestä ja myynnin tuesta lukuisia markkinoinnin keinoja hyödyntäen. Noora on työskennellyt pitkään markkinoinnin suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin tehtävissä ja on ollut hyvin iloinen nähdessään markkinoinnin strategisen merkityksen kasvaneen useissa yrityksissä. 

Useamman vuoden startupeissa markkinoinnista vastannut Noora etsi viime syksynä uutta roolia isommassa organisaatiossa. Noora kertoo vanhan kollegan suositelleen Accountorin avointa tehtävää ja kertoo valinnan osuneen nappiin. Accountor Enterprise Solutionin ja Accountor ICT:n markkinoinnin roolissa yhdistyy Nooran mukaan startup – henkisyys ja samalla isomman organisaation mahdollisuudet. Parasta nykyisessä markkinointityössä on Nooran mukaan luovuuden yhdistäminen numeroihin ja sparraus työkavereiden kanssa. Toisinaan vain taivas on rajana, kun erilaisia ideoita heitetään keskusteluihin tulevista kampanjoista ja toteutuksista. Samalla kuitenkin unohtamatta toiminnan jatkuvaa tulospohjaista kehittämistä. Ja näistä elementeistä kumpuavat keskustelut työkavereiden, asiakkaiden, kumppaneiden ja alihankkijoiden kanssa.

Priorisoinnin merkitys on Nooran mukaan entisestään korostunut markkinoinnin työssä. Varsinkin nykyisessä roolissaan Noora on pitänyt oppia tekemään tärkeimmät asiat ensin. Noora näkee markkinoijan roolin olevan vahva liiketoiminnan ja myynnin kehityksessä myös tulevaisuudessa. Tämä avovesikaudella saaristossa viihtyvä ja purjelautailuun hurahtanut kahden urheilullisen pojan äiti näkee itsensä accountorilaisena viemässä markkinointiteknologioita eteenpäin omassa organisaatiossaan myös tulevina vuosina.

KIINNOSTAAKO PRE SALES, MYYNTI TAI MARKKINOINTITYÖ ACCOUNTORILLA?

Leo, Jarkko ja Noora kertovat työstään Accountorilla mielellään sinulle, jos vielä kaipaat lisärohkaisua hakeaksesi osaksi huipputiimiä! Heidän yhteystiedot löydät Accountorin sivuilta.

Comments are closed.