Lime Technologies haluaa näyttää, mistä myyntityössä on aidosti kyse

Lime Technologies oli Best Seller Competitionin pääsponsori vuonna 2021. Kilpailussa opiskelijat myivät Limen CRM -järjestelmää kuvitteellisissa myyntitilanteissa.

Stefan Saxberg on toiminut Lime Technologies Finlandin maajohtajana jo yli viiden vuoden ajan, ja IT-alalta hänelle on kertynyt kokemusta yli 20 vuotta. Aiemmin hän on seurannut kilpailua ja todennut toimivaksi konseptin, joka kannustaa nuoria myynnin pariin ja nostaa myyntityön arvostusta. Stefan myös uskoo monen pelkäävän myyntiä, koska he eivät välttämättä tiedä, mitä myynti aidosti on. Hän kokeekin kilpailun kanavaksi, joka auttaa nuoria ymmärtämään myynnin olevan asia, johon kannattaa panostaa.

Tämä ajatus oli vahvana takaraivossa Limen lähtiessä kilpailun pääsponsoriksi. Yrityksen strategiana on tukea nuoria myynnin ja teknologian pariin. Vahvana ajatuksena on myös myynnin arvostuksen nostaminen. Lisäksi Lime CRM-järjestelmä sopi hyvin ratkaisumyyntikokemukseen, koska sen myyminen on sopivan haastavaa ja antaa erittäin hyvän kuvan siitä, mitä ratkaisumyynti on.

Lime halusi luonnollisesti näkyvyyttä myös rekrytointimielessä, sillä he palkkaavat paljon nuoria osaajia. Rekrytointi ei kuitenkaan ollut päällimmäinen syy sponsoriksi lähtemiseen. Stefanin mielestä kilpailun hyötyjä tulee tarkastella pidemmällä aikavälillä.

”Kilpailu tuo Limelle näkyvyyttä Suomen markkinoilla, ja tämän toivotaan tuovan lisää innokkaita myyjiä ja CRM-asiantuntijoita tulevaisuudessa”, Stefan sanoo.

Limen työntekijöitä

Limen työntekijöitä: Mikko Laurila, Elias Paavilainen ja Rene Romppanen

Vain taivas on rajana urakehitykselle

Uusien työntekijöiden aloittaminen Limellä on tehty mahdollisimman helpoksi. Yhteinen perehdytysohjelma toivottaa heidät tervetulleiksi ja takaa tasavertaisen kohtelun. Ensimmäisen vuoden aikana jokainen pääsee kehittymään ja tekemään asioita yhdessä kokeneempien kanssa.

Yritys kasvaa vauhdilla ja on juuri laajentunut myös Saksan markkinoille. Kokemuksen karttuessa työntekijöiden on mahdollista lähteä myös kansainväliselle urapolulle, jos kielitaito ja innostus siihen riittää. Vain taivas on rajana, ja esimerkiksi konsernin johtaja Nils Olsson on aloittanut Limellä 15 vuotta sitten traineena.

Limen toimistolla vallitsee matala hierarkia, eikä Stefankaan ole eristyksissä muista. Hän on esimerkiksi itsekin hyvin aktiivinen asiakkaiden kanssa, auttamassa ja valmentamassa myyjiä. Limen kehittäminen ja rakentaminen nähdään ennen kaikkea tiimityönä, ja Stefan kokeekin me-ajattelun vahvempana kuin minä-ajattelun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *