Lime Technologies mukana Best Seller Competitionissa yrityskumppanina!

Lime Technologies on CRM-toimittaja, joka on ollut jo vuosia voimakkaassa kasvussa niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. He omaavat tällä hetkellä noin 450 työntekijän yhteisön, joka työskentelee sisukkaasti kohti suuria kasvutavoitteita. Lue alta yrityksen oma esittely ja syyt Best Seller Competitionin tukemiseen!

Kuva: Lime Technologies

Lime Technologies esittely

Suomessa olemme noin 20 iloisesta limettiläisestä muodostuva tiimi ja teemme paljon aktiviteetteja työprosessiemme kehittämiseksi ja tiimimme kasvattamiseksi. Pienessä tiimissä yhteistyön tärkeys korostuu ja asetamme yhdessä rohkeita tavoitteita kehityksellemme. Työstämme toimintatapojamme yhteisissä workshopeissa ja tiimien omissa palavereissa. Tiimin kasvaessa ilmestyy myös uusia rooleja ja saat itse vahvasti vaikuttaa urakehitykseesi ja suuntaan, johon haluat kehittää asiantuntemustasi.

Olemme tuoteyritys ja hoidamme koko tuoteketjun itse ilman välikäsiä – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset ja asiakaspalvelun. Suomessa hoidamme projektit myynti- ja konsulttitiimien yhteistyöllä myyntiprosessin alusta ratkaisun implementoimiseen ja kehittämiseen pitkällä aikavälillä. Me tutustumme asiakkaidemme liiketoimintaan ja mallinnamme heidän työvirtansa ja prosessinsa relaatiotietokantoihin perustuvaan tietotekniseen järjestelmään, jotta heidän työntekijöillään olisi kaikki tarvitsemansa tieto saatavilla kätevästi yhdessä paikassa. Myymme pysyvää kumppanuutta ja tukea asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi.

Lime Technologies ja Best Seller Competition

Olemme ylpeä Best Seller Competitionin kumppani, sillä myynti on yksi tärkeimmistä taidoista yritysmaailmassa. Tuoteyrityksenä myynti on tärkeä osa liiketoimintaamme, ja CRM-toimittajana mahdollistamme myös asiakasyrityksemme onnistumisia myynnin organisoinnissa.

Haluamme olla mukana nostamassa myyntitaitojen arvostusta ja auttaa nuorien myyjien kehittymistä. Sillä mielestämme yritysmaailmassa ei voi olla liikaa myynnin huippuosaajia, jotka taitavat ammattimaisen ratkaisumyynnin. Odotamme innolla nuorien ja lahjakkaiden myyjien tapaamista kisan aikana!

Tutustu: Tämä on Lime – Lue lisää Limestä ja siitä, keitä me olemme (lime-technologies.com)

Comments are closed.