Best Seller Competition 2024 haastaa opiskelijat kisaamaan Suomen parhaan myyjän tittelistä

Vuoden 2024 kiinnostavin kansallinen myynnin tapahtuma haastaa korkeakouluopiskelijat näyttämään taitonsa. Tänä vuonna opiskelijat kuudesta ammattikorkeakoulusta testaavat myyntitaitojaan Best Seller Competition 2024 -myyntikilpailun pääyhteistyökumppanin Fonectan myyjinä.

Kansalliseen Best Seller Competition myyntikilpailuun osallistuminen tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden testata ja kehittää omaa osaamistaan vaativassa yritysten välisessä (B2B) myynnissä oikean tuotteen ja realistisen asiakastilanteen parissa. Turun ammattikorkeakoulun ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun vuorovuosin järjestämässä Best Seller Competition -kilpailussa myynnin tradenomiopiskelijat ovat kilpailleet jo vuodesta 2010. Kilpailu valmentaa korkeakouluopiskelijan alan halutuksi moniosaajaksi, huippumyyjäksi, joka vastaa tulevaisuuden tarpeisiin.

– Kilpailun todenmukainen myyntivuorovaikutus mahdollistaa kilpailuun osallistuvien opiskelijoiden osaamisen kehittymisen. Samalla kilpailu nostaa ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehittää yrityksille elintärkeää myyntiosaamista Suomessa, toteaa kilpailun johtaja, myynnin yliopettaja Timo Holopainen Turun ammattikorkeakoulusta.

Yhteistyökumppanit mahdollistavat menestyksen

Best Seller Competitionin pääyhteistyökumppanina on tänä vuonna digimarkkinoinnin asiantuntijayritys Fonecta Oy. Vuonna 2002 perustettu Fonecta on Suomen suurin digimarkkinoinnin talo, jonka tehtävänä on aina ollut auttaa suomalaisia yrityksiä kasvattamaan liiketoimintaansa. Fonecta on yli 30 000 suomalaisen yrityksen digitaalinen kasvukumppani yli eri toimialojen.

Opiskelijoiden myyntitaitoja mitataan kilpailutilanteessa, jossa Fonectan myyjänä toimivalla opiskelijalla on jokaisessa erässä 20 minuuttia aikaa vakuuttaa ostaja. Fonecta odottaa kilpailua ja uusien myyntikykyjen kohtaamista innolla.

– Tavoitteenamme on olla Suomen paras myyntiorganisaatio ja halutuin myynnin tekijä asiakkaille, kumppaneille ja omille ihmisillemme. Ja teemme töitä sen eteen! Tästä syystä toimimme vuoden 2024 Best Seller pääyhteistyökumppanina, kertoo Fonectan myyntijohtaja Antti Tukia

Turun ammattikorkeakoulun ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lisäksi Best Seller Competitioniin osallistuu opiskelijoita Xamkista, Oulun ammattikorkeakoulusta, LAB-ammattikorkeakoulusta ja Laurea ammattikorkeakoulusta. Kolmivaiheisen kilpailun alkuerä järjestetään online 4.4.2024. Kilpailun semifinaali ja finaali järjestetään Turun AMK:n EduCityssä 11.4.2024 yhteistyössä Turun AMK:n liiketoiminnan kehityspäivien kanssa. Finaalissa kilpailee neljä parhaiten menestynyttä opiskelijaa.

Comments are closed.