Myyntityö on fiilislaji, sydämellä tehtävää asiakastyötä, jossa ihmiset kohtaavat

Upea juttu. On kunnia olla mukana Haaga-Helian järjestämässä Best Seller Competition -kisassa. Me Dellillä tiedämme miten kriittinen osa liiketoimintaa hyvä myyntiporukka on ja siksi on ilo olla tekemässä tätä kilpailua yhdessä teidän opiskelijoiden – alan tulevien huippujen – ja muiden Haaga-Helian toimijoiden kanssa.

Myyntityö on fiilislaji, sydämellä tehtävää asiakastyötä, jossa ihmiset kohtaavat toisensa. Sen täytyy perustua asiantuntevaan asiakkaan tarpeiden, tavoitteiden ja haasteiden ratkaisemiseen yhdessä. Siitä syntyy luottamus ja avoin sekä hedelmällinen ilmapiiri.

Olen varma, että Dellin tiimi on valmiina antamaan täyden osaamisensa kilpailijoiden käyttöön. Tiimin jäsenten tausta erilaissa asiakastilanteissa ja liike-elämän eri sektoreilla takaa, että sparrauksella on juuret syvällä tosielämän opeissa. Toivomme mielenkiintoisia keskusteluja yhdessä innokkaiden opiskelijoiden kanssa. Kysymykset, kommentit ja tiedonjako ovat avainasioita, jotka näkyvät hyvässä lopputuloksessa. Niiden kautta toteutuu myös se, että Dell voi verkostoitua alan tulevaisuuden huippuosaajien kanssa.

Mitä sinulle tarkoittaa maailmanluokan myyntityö? Millaisia kokemuksia sinä toivot saavasi tältä kilpailulta? Jään innolla odottamaan tulevaa kevättä sekä muiden tässä kilpailussa mukana olevien näkökulmia.

Terveisin Mika

Mika Enberg
toimitusjohtaja
Dell Suomi

Comments are closed.