Tule matkalle mukaan seuraamaan Best Seller Competitionia!

Hyvää uutta vuotta 2016 B2B myynnin ystävät!

Tervetuloa matkaamme mukaan kohti Best Seller Competition 2016 -tapahtumaa!

Lupaamme viihdyttää teitä koko kevään 2016 ajan myyntiaiheisella sisällöntuotannolla eri kirjoittajien toimesta. Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja Turun ammattikorkeakouluissa on jo kohta kymmenen vuoden ajan ollut tapana järjestää joka kevät myyntikilpailu, jossa B2B myyntityön opiskelijat kisaavat roolipeleissä myyntityön taidoissa. Niin myös tänäkin vuonna, sillä 14.4.2016 Haaga-Helian Pasilan kampuksella kisaa 24 Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Haaga-Helian ammattikorkeakoulun kasvattia!

Jokaisessa ammattikorkeakoulussa valmennetaan opiskelijakilpailijat kohti Best Selleriä omilla opintojaksoillaan ja jokainen korkeakoulu lähettää varsinaiseen myyntikilpailuun parhaat myynnin opiskelijansa. Tänä vuonna Best Seller Competitionin pääsponsorina toimii Dell, joka on antanut myytäväksi ratkaisuksi heidän Boomi-ratkaisunsa, jolla voidaan integroida esimerkiksi yrityskauppatilanteissa kahden yrityksen tietojärjestelmät toimimaan yhteen. Päätuomarin roolissa toimii edellisten vuosien tapaan Precedo Consulting varmistaen, että parhaat kilpailijat valitaan yhteisesti sovitun arviointikriteeristön pohjalta ensin finalisteiksi ja lopuksi paremmuusjärjestykseen.

Best Seller Competitionissa nähdään monia hienoja yrityksiä, ja kultasponsoreinamme tänä keväänä toimivat Academic Work, Lassila & Tikanoja ja Teliasonera. Hopeasponsoreiksi olemme saaneet Canonin, vakuutusyhtiö If:n, Mandatum Lifen, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset, Tech Datan sekä Teknologiateollisuus ry:n. Nämä kaikki yritykset ovat korkeakoulujen kanssa edistämässä myyntityön arvostusta Suomessa ja tekemässä B2B myyntityön taitoja näkyviksi. Yritysten edustajat toimivat myös kisapäivän aikana aktiivisesti tuomaroimassa opiskelijoiden suorituksia sekä ostajien rooleissa.

Toivottavasti saamme pidettyä sinut mukana matkallamme huhtikuun loppuun saakka ja toivottavasti myös sen jälkeen, sillä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa tapahtuu myyntikilpailuiden osalta myös kesäkuussa. Meillä nimittäin järjestetään 1.6.2016 Haaga-Helian ja Turun ammattikorkeakoulun toimesta myös European Sales Competition 2016, jossa kisaavat ympäri Euroopan järjestettävien kansallisten kilpailuiden parhaat opiskelijat.

Julkistan siis kilpailuiden johtajan ominaisuudessa mahtavan myyntikilpailukevään avatuksi eli pysyhän matkalla – kuulumisia opiskelijoiden valmentautumismatkalta, sponsoriyrityksiltä ja myynnin akateemisilta viikoittain sivuilla: www.bestsellercompetition.fi sekä kanavissamme Twitterissä @BestSellerComp ja Facebookissa: facebook.com/bestsellercompetition

Toivotan kaikille erinomaista myyntikevättä 2016 ja tapaamisiin myyntikilpailuissa! Lisätietoja kevään edetessä!


Myynnillisin terveisin,
Pia Hautamäki
Johtaja, Best Seller Competition 2016 & European Sales Competition 2016

Comments are closed.