Fonecta on kultasponsorimme! Mitä on vastuullinen myynti Fonectalla?

Fonecta on vuonna 2023 Best Seller Competitionin kultasponsori. Viikko 12 on Fonectan BSC-viikko, mikä tarkoittaa, että julkaisemme heidän kanssaan päivittäin opettavaista ja inspiroivaa myyntiin liittyvää sisältöä 20.-24.3. välisenä aikana.

Best Seller Competitionin visiona on vastuullisella myyntiosaamisella menestyvä Suomi. Siksi teemmekin yhteistyötä yritysten kanssa, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman ja haluavat auttaa visiomme toteutumisessa.

Mitä vastuullinen myynti tarkoittaa Fonectalla? Miten eettisyys näkyy myynnin arjessa? Miksi Fonecta on mukana Best Seller Competitionissa tänäkin vuonna?

Lue tästä Fonectan julkaisema artikkeli vastuullisesta myynnistä. Tervetuloa mukaan viikkoomme!


Lisätietoa Fonectasta saat osoitteesta https://yrityksille.fonecta.fi/.


Comments are closed.