“Minun työni on auttaa asiakkaitamme heidän digitalisaation matkallaan, ja se on todella inspiroivaa!” – Hanna Lumenkoski, Product Marketing Manager, Canon

📸 Lähikuvassa Canonin Product Marketing Manager Hanna Lumenkoski. 
Kysyimme Hannalta mikä innostaa häntä työssä ja millaisista taidoista on globaalissa ja monikansallisessa yrityksessä hyötyä.

👋 Olen Hanna Lumenkoski ja työskentelen tuotemarkkinoinnissa Canonilla. Vastaan Canonin tiedonhallinnan sovellusten ja ratkaisuiden markkinoinnista sekä tuotehallinnasta. Minun työni on auttaa asiakkaitamme heidän digitalisaation matkallaan, ja se on todella inspiroivaa! 

📝 Canon on globaali yritys, joka toimii vastuullisesti kaikissa toiminnoissaan. Canonilla autan aidosti yrityksiä heidän keskeisissä liiketoimintahaasteissaan ja se tekee työstäni tosi mielenkiintoista. Meillä ihmiset ovat huippuja ja meillä markkinoinnissa on todella hyviä tyyppejä töissä. Myynnin kanssa tiivis yhteistyö tuo myös mukavasti piristystä päivään.

 ➡️ Omassa työssäni on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää asiakasta ja hänen haasteitaan. Minun täytyy myös osata rakentaa myynnin argumentteja, jotta voin puhutella myyjiä ja antaa heille eväitä asiakastapaamisiin. Hyvät sosiaaliset- ja vuorovaikutustaidot ovat myös tärkeitä roolissani, neuvottelutaitoja unohtamatta!

On hienoa nähdä läheltä, kun onnistumme auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteitaan. 👏

Kuva: Canon

Comments are closed.