Dell opiskelijoita valmentamassa

Kävimme Dellin myyntijohtajan Uusitalon Sarin kanssa kertomassa Haaga-Helian Best Seller Competition osallistujille Dellin historiasta, toiminnasta ja tämän päivän tarjonnasta. Useampien tutkimusten mukaan nykyajan IT –asiakkaan toivelistalla myyntineuvottelijoille on haastaminen.  Tästä innostuimme valitsemaan aiheen ratkaisumyynnin alueelta ja vielä ajankohtaisen aiheen jossa yritykset suunnittelevat vievänsä IT toimintojaan pilveen. Boomin avulla asiakas pystyy yhdistämään pilvessä toimivat järjestelmänsä perinteisten järjestelmien kanssa.

Meitä vähän jännitti, että tulimmeko valinneeksi liian monimutkaisen aiheen.  Mutta  tunnelma tilaisuudessa oli avoin ja kysymyksiä riitti. Innokkaat ja aktiviiset myynin opiskelijat kyselivät paljon ja osoittivat kiinnostustaan Boomia kohtaan. Keskustelu yltyi etenkin myyntitilanteeseen liittyvissä asioissa kuten siinä, miten selittää tekninen myyntiartikkeli liiketoiminnan ymmärtämällä kielellä. Näissä tilanteissa myyjä saa toimia asiakkaan tulkkina. Välitön tunnelma ja avoimet kysymykset sytyttivät myös meidän valmentajat. Oli kiva olla luennoimassa. Mieletöntä porukkaa osallistumassa Best Selleriin. Tällä viikolla Turkuun.

Petri Ahveninen,
Software Sales Account Manager
Dell Finland

Comments are closed.