Dellin mukaan meille on kasvamassa aivan huikeita B2B-myyjiä

Me Dellillä olemme todella iloisia siitä, että olemme saaneet olla mukana tukemassa tulevaisuuden huippumyyjiä vuoden Best Seller Competitionissa. Itselläni oli ilo olla mukana seuraamassa kilpailun finaalia 14.4. Haaga-Heliassa. Näkemäni perusteella meille on kasvamassa aivan huikeita BtoB-myyjiä.

Loppukilpailun tehtävänanto ei olisi ollut kovin helppo edes kokeneelle myyjälle, ja Pöyryn markkinointijohtaja Dan Björnin ansiokkaasti esittämä asiakas toi myyntitilanteeseen sellaista haastetta, jota kilpailijat siellä oikeassa työelämässäkin tulevat kohtaamaan. Kilpailun taso oli erittäin korkea, ja opiskelijat selvisivät urakastaan todella hienosti. Voiton vienyt Salla Pantsar Turun AMK:sta oli vielä aivan omaa luokkaansa.

Illan palkitsemisjuhlassa tunnelma oli riehakkaan helpottunut, ja kiitoksia ja aplodeja jaettiin suurin määrin. Oli antoisaa keskustella opiskelijoiden kanssa illallisen ääressä ja jakaa omia kokemuksiaan sekä kuulla heidän odotuksistaan tulevalle myyntiuralle. Toivotan vilpittömästi onnea ja menestystä heidän valitsemalleen tielle!

Päivi Kivikoski
Markkinointijohtaja, Dell

Comments are closed.