Mitä myynnin kentällä tapahtuu juuri nyt?

Tähän kysymykseen tulee törmättyä aina vähän väliä. Ja hyvä näin, sillä kysymys on aina ajankohtainen. Olit sitten opiskelija, yrittäjä tai yrityksen työntekijä, niin se mitä myynnin kentällä tapahtuu nyt, koskee juuri sinua. Myynti ei eroa muista aloista millään lailla, sillä sitä voi opiskella ja siinä voi jokainen kehittyä hankkimalla uusinta tietoa ja viemällä sitä käytäntöön. Mutta mistä sen tiedon sitten saa?

Neuvoni on yksinkertainen: Aloita tiedon hakeminen korkeakouluista. TAMK järjestää 15.3. SalesDay tapahtuman (https://events.tuni.fi/salesday/) , jossa myynnin ammattilaiset ja alan opiskelijat kohtaavat. Tapahtumassa mm. Pia Hautamäki (KTT, myynnin yliopettaja) TAMKilta ja Tommi Mahlamäki ( TkT, MBA) Tampereen Yliopistolta kertovat mitä se myynnin opiskelu ja tutkimus Tampereen uudessa korkeakouluyhteisössä on. Tämän lisäksi TAMKin myyntimaisterit ovat tapahtumassa jakamassa uusinta tutkimustietoa myynnistä ja myynnin johtamisesta opinnäytetöidensä kautta. Jos et pääse paikan päälle, niin voit seurata tapahtuman alkupuolta striimin kautta, osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=-1wO0YqRFvk.

Ja lopuksi Best Seller Competition kuulumiset TAMKista: Sparraus on käynnissä kovaa vauhtia ja opiskelijoiden kehittymiskäyrä osoittaa kattoon. Järjestämme 26.3. TAMKin aluekarsinnan, jonka jälkeen tiedämme ketkä neljä opiskelijaa lähtevät kisaamaan Turkuun 11.4. järjestettävään 10-vuotisjuhlakisaan. On ollut taas palkitsevaa nähdä kuinka taitavia nuoret ovat!

Mika Jokinen
Lehtori
Tampereen ammattikorkeakoulu, TAMK

Comments are closed.