Best Seller Competition 2023 haastaa opiskelijat kisaamaan Suomen parhaan myyjän tittelistä

Vuoden ajankohtaisin ja kiinnostavin myynnin tapahtuma haastaa jälleen korkeakouluopiskelijat näyttämään taitonsa. Tänä vuonna opiskelijat viidestä ammattikorkeakoulusta pääsevät testaamaan myyntitaitojaan kilpailun pääsponsorin Dream Brokerin myyjinä.

Myynnin ammattikorkeakouluopiskelijat ovat kilpailleet Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Turun AMK:n vuorovuosin järjestämässä Best Seller Competition -kilpailussa jo vuodesta 2010. Kilpailussa myynnin valmentajat kouluttavat alan lupaavimpia opiskelijoita, joiden taitoja mitataan myyntitilannetta mukailevassa kilpailutilanteessa. 

Best Seller Competition on oiva ponnahduslauta huippumyyjäksi haluavalle opiskelijalle. Kilpailuun osallistuminen tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisen testata ja kehittää omaa osaamistaan vaativassa henkilökohtaisessa myynnissä oikean tuotteen ja realistisen asiakastilanteen parissa.

–Kilpailun tavoitteena on myös nostaa ammattimaisen myyntityön arvostusta ja kehittää yrityksille elintärkeää myyntiosaamista Suomessa, toteaa kilpailun johtaja, myynnin lehtori Pirjo Purovesi Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

 Yritykset mukana kehittämässä myyntityön arvostusta

Best Seller Competitionin on aina mahdollistanut joukko suomalaisen myyntityön arvostuksen kehittämisestä kiinnostuneita yrityksiä. Tänä vuonna kilpailun pääsponsorina on suomalainen online-video-ohjelmistoyritys  Dream Broker. Dream Broker on alallaan Pohjoismaiden markkinajohtaja. Viime vuosina yritys on laajentunut laajalle Eurooppaan, ja sillä on tällä hetkellä toimintaa kahdeksassa maassa.

Kilpailun aikana osallistujien myyntitaitoja mitataan kilpailutilanteessa, jossa Dream Brokerin myyjänä toimivalla opiskelijalla on 20 minuuttia aikaa vakuuttaa ostaja.

Dream Brokerille syyt osallistua olivat selvät. ”Dream Broker tekee kaikissa maissaan myyntiä paikallisten myyntitiimien voimin. Myynti on osa Dream Brokerin DNA:ta ja suuressa arvossa yrityksessämme. Suomalaisten tuotteiden ja osaamisen vieminen vaatii vahvaa myyntiä”, kertoo yhtiön Suomen myynnistä vastaava maajohtaja Nelly Nurmi.

Myös yhtiön Iso-Britannian toimista vastaava johtaja Rasmus Saarinen kommentoi osallistumista. Saarinen haluaa erityisesti alleviivata oppilaitosten ja opiskelijoiden panosta suomalaisen myyntimenestyksen rakentamisessa.

”Meillä on hyviä insinöörejä ja tieteentekijöitä, mutta meillä on vielä paljon opittavaa siitä, miten saamme äänemme kuuluviin ja tuotteemme ihmisten käsiin. Haaga-Helia ja muut kilpailuun osallistuvat ammattikorkeakoulut tekevät korvaamatonta työtä myyntityön opetuksessa ja edistämisessä. Suomalaiset opiskelijat tulevat olemaan valttikorttimme, kun viemme tuotteitamme ja osaamistamme maailmalle”, Saarinen toteaa.

Best Seller Competition -kilpailu huipentuu Haaga-Heliassa torstaina 13.4. järjestettävään semifinaaliin ja finaaliin. Finaalissa kilpailevat semifinaalin neljä parasta opiskelijaa.

https://www.bestsellercompetition.fi/

https://dreambroker.com/fi/

YHTEYSTIEDOT

Pirjo Purovesi, lehtori, Haaga-Helia, Best Seller Competition 2023 -kilpailun johtaja

pirjo.purovesi@haaga-helia.fi

Puh. +358 400 507502

Nelly Nurmi, Country Manager, Finland, Dream Broker

nelly.nurmi@dreambroker.fi

Puh. +358 50 595 5846

Rasmus Saarinen, Country Manager and Business Development Director, UK, Dream Broker
rasmus.saarinen@dreambroker.fi

Puh. +358 50 529 7837

Comments are closed.