Canon on Best Seller Competitionin kultasponsori ja kilpailun ostajayritys!

Canon on kultasponsorimme ja toimii kilpailun keississä ostajayrityksenä vuonna 2023. Ostajayrityksenä oleminen tarkoittaa sitä, että BSC:n kilpailijat myyvät kuvitteelisessa myyntitapaamisessa Canonille pääsponsorin ratkaisua alkukarsinnassa, semifinaalissa ja finaalissa. Pääset lukemaan kilpailun keissin tästä.

Myyntitaidot ovat tärkeitä työelämässä roolista riippumatta, ja Best Seller Competition missiona onkin avata ovet työelämään myyntiosaamisen avulla. Canonilla työskentelee huippuammattilaisia sekä myynnin parissa että muissa tehtävissä, joissa myyntitaustasta ja -osaamisesta on hyötyä. Viikko 13 on Canonin BSC-viikko, jonka aikana julkaisemme heidän kanssaan useita myyntiin liittyviä tarioita, kokemuksia ja vinkkejä.

Lue Canonista osoitteesta : https://www.canon.fi/

Kuva: Canon

Comments are closed.